Un casament passat per aigua

Davant la pluja o altres fenòmens meteorològics que ocorrin el dia del nostre casament no hi podem lluitar, però si preparar un “Pla B”.

Quan comencem a preparar el dia del nostre casament, el primer en el que pensem és en la data. Hi ha parelles que tenen molt clar un dia en concret sense importar-los l’època de l’any en què caigui, en canvi d’altres escullen la data de l’enllaç tenint en compte l’estació de l’any i el clima que normalment acompanya cadascuna d’elles. Per a gustos colors, i així com hi ha nuvis als que els encanta el bon temps i gaudir d’unes noces a l’aire lliure amb vistes al mar, n’hi ha d’altres als que el fred i la nostàlgia de les dates properes al Nadal els porta a decidir casar-se en èpoques més fredes.

Si decideixes casar-te durant els mesos d’hivern, gairebé segur que per les baixes temperatures decideixes celebrar-ho a l’interior, però si vols celebrar les teves noces a la primavera, tardor, o fins i tot a l’estiu, corres el risc que el temps no acompanyi i hem de pensar en la possibilitat de que pugui ploure.

Molts nuvis no s’arrisquen, i sigui quina sigui l’estació de l’any que han triat, decideixen celebrar les seves noces a l’imterior d’un restaurant o una finca malgrat haver de sacrificar l’ambient natural que pot aportar el fet de celebrar el casament a l’exterior. No obstant això, els més romàntics i detallistes, prefereixen arriscar-se i no perdre aquest ambient que envolta el lloc on han decidit celebrar l’esdeveniment.

Si has decidit arriscar i no perdre el bonic entorn del lloc que heu triat per a celebrar un dia tan bonic com el de les vostres noces, has de tenir un “Pla B”, per si de sobte el temps no és l’esperat i no surt tot com s’havia previst.

Existeixen diverses opcions de plans alternatius que pots tenir en compte a l’hora de preparar les teves noces.

1. FINQUES ADAPTADES

Existeixen finques preparades per a celebrar noces que et donen l’opció de reservar la finca sencera per a tu i els teus convidats. Generalment la majoria de finques tenen diversos espais per a dur a terme els esdeveniments, tant a l’aire lliure com a l’interior.

A l’hora de triar la finca en la qual us casareu, a més de triar la que més bonica us sembli i més s’adapti als vostres gustos i estil de noces, assegureu-vos que teniu la possibilitat de triar els diferents espais on celebrareu cada part de l’esdeveniment i que a l’últim moment, es pugui modificar si hi ha un imprevist.

Pot ser que tinguis pensat celebrar la cerimònia al jardí de la finca, l’aperitiu en una terrassa i el menjar al menjador interior, però en cas de que comenci el dia plovent el més probable és que t’interessi passar-ho tot a les sales interiors i abans de preparar-ho tot, és preferible que sàpigues amb quant d’espai comptes per a poder prerara la teva alternativa.

2. LLOGA CARPES

La previsió del temps ens pot donar una idea de quin tipus de clima tindrem el dia de l’enllaç. Si un parell de setmanes abans de les noces consultes la climatologia i comproves que plourà, la teva millor opció serà posar-te en contacte amb empreses de lloguer de carpes i traslladar tot el teu esdeveniment a dins d’unes haimes o intentar cobrir els diferents espais exteriors que tenies pensats, amb tendals o carpes.

Abans de contactar amb l’empresa de carpes, et recomanem que et posis en contacte amb el recinte que hagis reservat per a dur a terme la celebració. Possiblement per la seva experiència celebrant altres noces, seràn les persones més adients per a recomanar-te quin tipus de carpes, quines mesures has de tenir en compte i fins i tot el podràn donar idees de possibles solucions que hagin vist muntar anteriorment a la seva finca.

Una vegada tinguis clara tota la informació, truca a diverses empreses de lloguer i pregunta disponibilitat i pressupost depenent de les opcions que et proposi la finca i cada empresa, tenint en compte l’estil de noces que hagueu triat per al vostre gran dia.

3. KIT DE PLUJA

És probable que consultis el temps previst per al dia de les teves noces i, a banda de que marqui pluges, la probabilitat d’aquestes és mínima. Encara així et vols guardar un as a la màniga per a aquestes petites estones en les quals pugui espurnejar? Si és així, un KIT ANTIPLUJA és la teva solució.

Posa diferents racons amb paraigües o impermeables perquè els teus convidats puguin disposar d’ells de manera ràpida si ho necessitéssin. També podeu col·locar en els serveis diversos pots de laca per a que la humitat no els espatlli el pentinat als vostres convidats o regalar fundes impermeables per al mòbil, així tots podràn fer fotos dels moments més emotius sense por al fet que es mulli el mòbil i s’espatlli.

A més de salvar-te el paper en cas que caiguin cuatre gotes de forma bastant més econòmica que les anteriors, és un detall que els teus convidats t’agraïràn i un record que podràn emportar-se a casa seva, per a recordar el vostre gran dia.

Quan organitzem les nostres noces sempre cal pensar que tot sortirà bé i com ho teniem planejat. La pluja és una de les poques coses que per desgràcia no podem triar, per tant, millor estar preparats i que res espatlli un dels dies feliços de la vostra vida.

Comparteix l'article